Toimitusehdot

Beautymail OU:n verkokkauppan yleiset myynti- ja toimitusehdot

 

 1. Soveltamisala

 Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Beautymail Oy:n (jäljempänä myyjä) ja sen asiakkaiden (jäljempänä ostaja) väliseen kaupankäyntiin, elleivät osapuolet toisin ole kirjallisesti sopineet. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia ehtoja.

Jos tilaat yritykselle, joka on EU:ssa arvonlisäverovelvollinen ja omistaa voimassa olevan VAT-numeron, voit tilata tuotteita ilman veroja (ALV=0%). Tarkistamme tilauksessa olevan Y-tunnuksen ja lähetämme Teille sitten laskun ilman veroja.

 

Nämä myynti- ja toimitusehdot korvaavat kaikki aikaisemmat myynti- ja toimitusehdot.

 

 2. Myyjän velvollisuudet

 Toimitusaika

DPD kuriiri toimitus:

Helsingin alueelle lähetykset toimitetaan 1-3 työpäivän, muualle 2-5 työpäivän kuluessa. Pakettien suurin sallittu paino on 31,5 kg/0,126 cbm. DPD Classic kuljetusaika on oletettava. Lähetykset yli 31,5 kg/0,126 cbm vaativat lisämaksua. Lähetykset toimitetaan purkupaikalle, ja asiakkaan on varmistettava, että lähetyksen purkaminen on mahdollista ilmoitetussa osoitteessa. Suomen sisällä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa lähetykset toimitetaan arkipäivisin 16:00 - 20:00, muissa Suomen alueissa työpäivän aikana. Kuriirilla ei ole velvollisuutta soittaa tilauksen saajalle etukäteen. 

SMARTPOST: 

Valitse listasta sopiva Smartpost:in pakettiautomaatti. Pakettiautomaatin koodin lähetetään asiakkaan matkapuhelimeen tekstiviestillä, kun lähetys on perillä. Saadaksesi lähetyksen syötä viestissä oleva koodi. Helsingin alueelle lähetykset toimitetaan 2-4 työpäivän kuluessa, muualle Suomeen 3-6 työpäivän kuluessa.

 HUOM! Pakettiautomaattiin eivät mahdu tilatut kalusteet! Jos tilaat kalusteita (isokokoiset salonkikalusteet), valitse toimitus kuriirilla tai lavalla!

 

 Toimituskulut Suomessa

 Toimitushinta DPD kuriiri ovelle max. 31,5kg on 13.90€+ALV (16,68€ sis.alv). SMARTPOST max. 30 kg 8,00€+ALV (9,60€ sis.alv) ja 1 x EUR lavaa toimitushinta 79,00€+ALV. Lavan toimitus Helsinkiin 59,00€+ALV. Jälkitoimitukset ilman toimituskuluja.

Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan ostajalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi, jollei toimituslausekkeesta muuta johdu. Ellei tavaraa luovuteta oikeaan aikaan ja tämä johtuu ostajasta tai ostajan puolelta olevasta seikasta, vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun myyjä on tehnyt sen mitä häneltä sopimuksen mukaan edellytetään luovutuksen mahdollistamiseksi.

Takuu

Myydylle tavaralle on voimassa valmistajan ehtojen mukainen takuu, ellei toisin sovita. Takuuasioissa otettava aina yhteyttä myyjään ja esitettävä takuutodistus sekä ostokuitti.

Välilliset vahingot

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä ostajalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Reklamaatio ja virheen korjaaminen

 

Ostajalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä tai ensi tilassa sen jälkeen. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua ostajan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituspäivästä.

 

Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia toimitusta, jos olosuhteissa on tapahtunut sellainen muutos, joka olennaisesti muuttaa alkuperäisesti sovittujen suoritusvelvollisuuksien suhdetta.

 

Ostajan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote käyttämättä ja alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Myyjä tarkistaa palautetun tuotteen mahdollisen virheen toteamiseksi joko itse tai antaa tuotteen tarkistamisen tuotteen valmistajan tehtäväksi. Vioittuneen jälleenmyyntituotteiden kohdalla tulee mukaan aina liittää ostokuitti tai sen kopio.

 

Palautus- ja vaihto-oikeus

 

Tuotteen mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina tapauskohtaisesti myyjän kanssa, joka antaa ostajalle palautusohjeet.

 

Varastoitavilla tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia alkuperäispakkauksissaan ja sisältää kaikki niihin liittyvät osat. Ostaja vastaa aina palautuskuluista. Mikäli palautetun tuotteen myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, veloitetaan ostajalta vioittuneesta pakkauksesta. 

 

 

Tietosuoja ja turvallisuus

Beautymail verkkomyymäläkäynneistä ja tilauksen tekemisellä kerättyjä tietoja sekä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina ja niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

 Beautymail OÜ:llä on oikeus käyttää edellä mainittuja tietoja tilastollisiin tarkoituksiin ja rekisteröityjän suostumuksella tarjousten ja tietojen markkinointiin.